Лице, което не е български гражданин, е задържано за инцидента

...
Лице, което не е български гражданин, е задържано за инцидента
Коментари Харесай

Бежанец клал 16-годишен ученик в центъра на столицата

Лице, което не е български жител, е арестувано за случая с наръгания 16-годишен възпитаник в столицата. Арестуваният е с бежански статут. Повдигнато му е обвиняване за осъществена междинна телесна щета посредством потребление на нож. Това съобщи на брифинг Георги Иванов (на снимката), прокурор в Софийска градска прокуратура, представен от Българска телеграфна агенция.

По данни на Стандарт намушканият възпитаник е настанен с три прободни рани в региона на корема и гърдите в " Пирогов ". Извършена му е интервенция и сега се намира в реанимация без заплаха за живота.
-->
Ножът е конфискуван и е назначена експертиза, от която следва да се откри дали кръвта по ножа е на потърпевшия и дали причинителят е оставил свои следи по дръжката на ножа. В хода на следствието са арестувани и други български жители, които са разпитани като очевидци и са били освободени, уточни той.

Иванов прикани жители, които са станали очевидци, да се извърнат към районната прокуратура и да дадат своите показания, защото са от голяма важност за разкриването на случилото се.

Като причина за случая той уточни устен спор. Пострадалото момче се е пробвало да се отдалечи от мястото на случилото се, само че е било последвано от причинителя и наръгано с нож, изясни Иванов.

Разследването по случая продължава. Софийската районна прокуратура ще вземе всички нужни ограничения причинителят на действието да понесе плануванаъа в закона отговорност, означи той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР