Литовският баскетболен клуб Витаутас официално представи двете си най-нови попълнения.

...
Литовският баскетболен клуб Витаутас официално представи двете си най-нови попълнения.
Коментари Харесай

Представиха братя Бол и ЛаВар в Литва

Литовският баскетболен клуб Витаутас публично показа двете си най-нови попълнения. Това са братята ЛиАнджело и ЛаМело Бол, които са по-малките братя на определения под номер 2 в драфта на НБА през предходната година Лонзо Бол от отбора на Лос Анджелис Лейкърс.

ЛиАнджело и ЛаМело позираха с новите си екипи, а подобен имаше и за татко им Лавар Бол, който също участва на конференцията. 20-годишният Лонзо и 16-годишният ЛаМело са определяни от мнозина експерти в НБА като двама от най-талантливите млади плеймейкъри в Съединени американски щати, само че поради 19-годишния ЛиАнджело за братята Бол се говореше даже в Белия дом, въпреки и по противен мотив.

LiAngelo & LaMelo Ball’s first team practice in Lithuania.

(Via @GoodmanESPN) pic.twitter.com/bMbmgcx61e
— Ballislife.com (@Ballislife) January 5, 2018
През есента на предходната година ЛиАнджело бе хванат дружно със свои съотборници от университета UCLA да краде в магазин в Китай. Това докара до намесата персонално на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, който избави ЛиАнджело и приятелите му от затвор. Действията на ЛиАнджело накараха татко им Лавар, прочут с ексцентричните си мнения, да изтегли двамата си по-малки синове от университета и гимназията, в които учеха, и ги реалокира в Литва, където да играят на мира.

LaVar makes it clear: All three Ball brothers will be on the Lakers by 2020 pic.twitter.com/vKYWvBReQX
— Sports Illustrated (@SInow) January 5, 2018
ЛиАнджело ще може да дебютира за новия си тим още в събота, когато Витаутас гостува на третия в класирането на литовското състезание Лиетувос Ритас. ЛаМело пък ще би трябвало да изчака за формалния си дебют поради проблеми с документите.

След 17 кръга Витаутас се намира на предпоследното 9-о място с 4 победи и 13 загуби.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР