Литекс и Янтра не излъчиха победител в мач от 11-тия

...
Литекс и Янтра не излъчиха победител в мач от 11-тия
Коментари Харесай

Невероятен Алекс Божев запази нулевото равенство между Литекс и Янтра

Литекс и Янтра не излъчиха победител в мач от 11-тия кръг на Втора лига. На градския стадион в Ловеч противниците не стигнаха до попадение, завършвайки 0:0.

Янтра можеше да поведе в 9-ата минута. Тони Иванов стреля от 7-8 метра, само че Божев показва забележителен инстикт и съумя да избие с крайник.

В средата на първото полувреме гостите по знамение не откриха резултата. Петър Казаков подаде в наказателното поле към Валентин Цветанов, който от своя страна продължи за Тони Иванов. Последният засече от придвижване, само че топката мина на сантиметри от дясната греда. В 34-ата минута Петър Казаков нанесе мощен удар отвън наказателното поле. Даниел Младенов отклони пред вратарското поле, само че Божев някак съумя да избие.

В 62-ата минута Литекс имаше прелестна опция. Илиян Капитанов бе изведен самичък против вратаря. Ударът му обаче мина около лявата греда. 5 минути по-късно играчът на мача Алекс Божев мазета от самата голлиния изстрел на противник от наказателното поле. В 87-ата минута Янтра можеше да стигне до успеха. Шут на Даниел Младенов от 7-8 метра обаче мина над вратата и по този начин двата тима поделиха точките.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР