Липсва перспектива за бъдещето, но ще си я изфантазираме. Някои

...
Липсва перспектива за бъдещето, но ще си я изфантазираме. Някои
Коментари Харесай

Психиатър: Липсва перспектива за бъдещето, но ще си я изфантазираме

„ Липсва вероятност за бъдещето, само че ще си я изфантазираме. Някои ще съумеят, други ще развият тревожни разстройства с клинична значителност. “ Това разяснява психиатърът доктор в предаването „ Лице в лице “ по БТВ. По думите му бъдещето и политиците са обвързани с това, че последните могат да го пресъздават и да ни накарат да повярваме в него или да проектираме наши очаквания.

„ От новата групировка Политическа партия са и безапелационни, достоверни са в тази визия, която чертаят. Ние имаме потребност от обекти отвън нас, които да натоварим с избрани предстоящи и качества, да проектираме свои очаквания и упования. Борисов се сгромоляса да бъде ексептор на нашите очаквания. При него беше идентификация с агресора. А от Политическа партия ни демонстрират, че можем и да сме бели и положителни “, съобщи Сотиров.
Владимир Сотиров: Държавните чиновници трябваше да са първи със зелен документ
Изключването на администрацията от наложителното използване на зелен документ не прави положително усещане, сподели по БНР доктор Владимир Со...

Според него доста бързо е оттеглена поддръжката от Има Такъв Народ, тъй като хората не са видели резултати. Той разяснява и ограниченията и съобщи, че са вероятни и митинги скоро, тъй като доста от хората са „ развили алергична реакция към рестриктивните мерки “.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР