Липсата на традиции също вече е традиция. Мултимилонният катарско -

...
Липсата на традиции също вече е традиция. Мултимилонният катарско -
Коментари Харесай

Дежа вю! Нов провал за ПСЖ и Меси в Европа

Липсата на обичаи също към този момент е традиция. Мултимилонният катарско - френски отбор на ПСЖ потегли с неуспех в осминафиналите на Шампионска лига,губейки с 0:1 от Байерн Мюнхен.

Така за поредна година пред суперзвездите на парижани, отпред с Меси, Мбапе и Неймар, се обрисуват проблеми. Немците са любимци на реванша на своя земя. 
-->
Моментът за тима на Юлиан Нагелсман настъпи в 53-ата минута след една постепенна офанзива, тръгнала от левия фланг. Влезлият като запаса на полувремето Алфонсо Дейвис центрира и на далечната греда Кингсли Коман с едно допиране още веднъж наказа някогашния си тим по сходство на финала от 2020 година.

Това мигновено принуди наставника на домакините Кристоф Галтие да включи в игра Килиан Мбапе.

Байерн заигра на още по-бързи обороти и бе покрай втори гол в 62-ата минута. Тогава след центриране от корнер Чупо-Мотинг имаше късмет от дребен ъгъл, само че стреля право в ръцете на Донарума.  Малко по-късно направи добавка, която срещна гредата.

В 73-ата минута Мбапе най-сетне се измъкна от отбраната и излезе самичък против вратаря Зомер, само че ударът му бе избавен прелестно. Последва добавка от Неймар, която също бе отразена. След това Мбапе вкара на празна врата, само че бе в засада.

В 83-га минута гол на МБапе още веднъж бе анулиран поради засада. След това и Меси пропусна. Въпреки мощния заключителен напън на домакините, Байерн удаържа аванса и завоюва първата среща.

В другия първи осминафинален конфликт довечера, Милан също взе най-малък задатък с 1:0 над Тотнъм в Милано. Гола за триумфа вкара Диаз още в 7-та минута.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР