Липсата на парламент води до много сериозни институционални липси, включително

...
Липсата на парламент води до много сериозни институционални липси, включително
Коментари Харесай

Елисавета Белобрадова, ДБ: Няма как всички да са щастливи при реденето на листите

Липсата на парламент води до доста съществени институционални неналичия, в това число и в политизиране на институцията на президента, който би трябвало да бъде един съединителен фактор. Вместо това следим тъкмо противоположната наклонност. Изказванията му будят подозрение за провеждането на непознати ползи.

Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria Елисавета Белобрадова от „ Демократична България “.

България е един от най-големите експортьори на оръжия и гориво за Украйна от началото на войната - против пари. Ако за президента ненамесата във войната значи даването на оръжия и гориво против пари, тогава той би трябвало каже, че намесата във войната за него значи безплатно предоставяне на оръжие.

За нас като политическа мощ беше значимо ние не просто да продаваме оръжия на Украйна, а да се присъединим към целия цивилизован свят. Решението на Народното събрание за предоставяне на военна помощ беше извънредно значимо, тъй като то официализира нашата позиция.

 
Напрежение при редене на листите сред Политическа партия и Демократична България няма, има изявления на обособени персони. Няма по какъв начин сходен развой да мине напълно безпрепятствено и всички да сме щастливи.
За нас като бъдеща коалиция и за мен като представител на Демократична България е най-важно обединението да покаже допустимо най-хубави резултати, с цел да станем сплотяващ фактор за гласоподавателите.

Вижте цялото изявление във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР