Лионел Меси за пореден път беше големият герой за Барселона.

...
Лионел Меси за пореден път беше големият герой за Барселона.
Коментари Харесай

Героят Меси: 3:0 е чудесен резултат, но на Анфийлд се играе трудно

Лионел Меси за следващ път беше огромният воин за Барселона. Аржентинецът вкара две от попаденията за победата над Ливърпул с 3:0 в първия полуфинал в Шампионската лига и към този момент има 600 попадения с екипа на каталунците. Веднага след дуела той призна, че е доста благополучен от резултата, само че отдаде дължимото и на противника, а също така се обърна със специфичен апел към публиката на Барса.
 Барса поглежда към финала след класика над Ливърпул (видео)
" Накрая пропуснахме доста добра опция, само че и 3:0 е превъзходен резултат. Нищо не е решено, на " Анфийлд " се играе мъчно. Ливърпул ще направи всичко допустимо да ни притисне. Така беше и през днешния ден. Те постановиха доста високо движение и на моменти диктуваха събитията на терена ", прям беше Меси.

" Ливърпул е доста мощен физически. Не сме привикнали против нас да се играе по този метод. Костваше ни доста старания, само че всичко завърши добре. Най-важното беше, че не допуснахме гол. През първото полувреме бяхме по-добри, само че през трябваше да се пазиме. Имаха положения и търсеха гол непременно, само че успяхме да се оправим ", продължи аржентинецът.

" При гола от фаул желаех да пратя топката тъкмо там, където отиде. Получи се в действителност красиво ", изясни Лео.

" Искам да помоля публиката да не освирква никого. Нека дружно да вървим към постигането на задачите, които сме си сложили. Да, жестът ми беше поради освиркванията по адрес на Филипе Коутиньо. Грозно е да се реагира по този начин. Трябва да сме сплотени. Намираме се в отличен интервал и би трябвало взаимно да си оказваме помощ ", прикани звездата на Барселона.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР