Лионел Меси вкара единствения гол за победата на с 1:0

...
Лионел Меси вкара единствения гол за победата на с 1:0
Коментари Харесай

Меси вкара за Аржентина в световните квалификации


Лионел Меси вкара единствения гол за успеха на с 1:0 над Еквадор. Това беше първият мач от квалификациите за международното състезание през 2026 година

Световните първенци стигнаха мъчно до триумфа – попадението падна чак в 78-ата минута. Аржентина задържеше топката, само че имаше проблеми в офанзива. Меси пък вкара непосредствено от директен свободен удар. Той към този момент има 104 гола за националния отбор.

„ Играхме против страховит тим, с положителни играчи, мощни физически. Всеки постоянно желае да бие Аржентина, а в този момент още повече, тъй като сме международни първенци. Не можем да се отпускаме, би трябвало да подобрим представянето си “, сподели звездата.

Меси се изравни с Луис Суарес по голове в квалификациите в Зона Южна Америка. Двамата на са върха на ранглистата с по 29 попадения. „ За мен е наслаждение, че и двамата сме преди всичко. Това е хубаво и за двамата “, сподели той.

Следващият мач на Аржентина е против Боливия във вторник. В другите мачове от квалификациите Парагвай и Перу приключиха 0:0, а Колумбия надделя с 1:0 Венецуела. Уругвай – Чили и Бразилия – Боливия се играят тази нощ.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР