Лионел Меси ще пропусне последния двубой на Барселона от Ла

...
Лионел Меси ще пропусне последния двубой на Барселона от Ла
Коментари Харесай

Барселона пусна Меси да почива преди последния кръг

Лионел Меси ще пропусне последния дуел на Барселона от Ла Лига против Ейбар в събота, за даси почине преди Копа Америка, оповестиха от клуба.

Аржентинската звезда на каталунците, който към момента договаря за нов контракт, получи позволение да пропусне петъчната подготовка от старши треньора Роналд Куман, и поради обстоятелството, че клубът е отвън битката за шампионската купа, няма да играе при визитата на Ейбар.

33-годишният нападател има към този момент 47 мача този сезон за Барса, в които е отбелязал 38 гола, само че бъдещето му в клуба остава под въпрос, като е свързван с Манчестър Сити, където ще се събере с някогашния си ментор Пеп Гуардиола. Загубата от Селта предишния уикенд постави завършек на упоритостите на клуба за купата, като съставът е на седем пункта от водача Атлетико Мадрид и на две пред четвъртия Севиля.

Копа Америка, която беше отсрочена през 2020 поради пандемията, започва на 13 юни в Аржентина, а финалът е на 10 юли. Турнирът трябваше да се организира и в Колумбия, само че гражданските митинги, които лишиха живота на 42 души, доведоха на всички мачове в Аржентина.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР