Лионел Меси разкри своята лоялност, като прекратява следенето на бившия

...
Лионел Меси разкри своята лоялност, като прекратява следенето на бившия
Коментари Харесай

Лионел Меси прекратява следенето на бившия Джо Алуин на Тейлър Суифт в Instagram след издаването на новия албум

Лионел Меси разкри своята преданост, като приключва следенето на някогашния Джо Алвин на Тейлър Суифт в Instagram след нейния преди малко публикуван албум The Tortured Poets Department.

Орловите Swifties видяха, че броят на почитателите на аржентинския професионален футболист е намалял с едно тази седмица, когато Тейлър разкри детайлностите за връзката си с Джо в новите си песни. В новия албум на Тейлър редица песни са отдадени на нейния някогашен ухажор, живеещ в Лондон, който тя видимо упреква, че й е изневерявал по време на шестгодишния им разказ.

В петък вечер, един ден по-късно след издаването на The Tortured Poets Department, един почитател на Тейлър написа в X, някогашен Twitter: „ След издаването на THE TORTURED POETS DEPARTMENT, Лионел Меси престана да следва Джо Алуин в Instagram. “ В отговорите на обявата, която беше посрещната с 1,5 хиляди повторни изявления и 14 хиляди лайкове, един почитател написа: „ две кози се събират “. И различен добави: „ The GOAT btw, постоянно от дясна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР