Лионел Меси отпадна от групата на Пари Сен Жермен за

...
Лионел Меси отпадна от групата на Пари Сен Жермен за
Коментари Харесай

Меси ще отсъства в следващия мач на ПСЖ, Мбапе е под въпрос

Лионел Меси отпадна от групата на Пари Сен Жермен за гостуването на Реймс в среща от Лига 1 в събота заради травма на прасеца, удостовери старши треньорът на парижани Кристоф Галтие.

" Той изиска да бъде сменен по време на мача от Шампионската лига против Бенфика в сряда. Има дребен проблем с прасеца си, само че ще се върне към тренировките в неделя ", сподели Галтие на конференция в петък.

Има още проблеми с травми за ПСЖ, защото крайният бранител Нуно Мендеш ще бъде отвън игра за три седмици заради мускулна травма, до момента в който Килиан Мбапе страда от зараза на гърлото. Въпреки това се чака френският нападател да бъде включен в състава, макар че може да бъде на аварийна пейка, позволявайки на 20-годишния Уго Екитике още веднъж да стартира като титуляр. Непобеденият ПСЖ води в класирането с 25 точки от девет мача, две пред втория Марсилия, който приема последния Аячо в събота.

" Няма да променям схемата в отбрана, тъй като нямаме доста време за работа, откакто се върнахме от Лисабон през вчерашния ден в 6 сутринта. След като бяхме подложени на рецензии за прекалено потребление на самолети за пътешестване за гостуванията в Лига 1, ПСЖ този път ще пътува с рейс за 150-километровото трасе до Реймс ”, добави Галтие.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР