Лионел Меси не е в най-добрата си форма на Копа

...
Лионел Меси не е в най-добрата си форма на Копа
Коментари Харесай

Тиаго Силва за Меси: Понякога изглежда като пешеходец

Лионел Меси не е в най-хубавата си форма на Копа Америка, само че бразилците би трябвало да бъдат извънредно деликатни с него, съобщи бранителят Тиаго Силва преди полуфиналите на шампионата.

" Той е най-хубавият футболист в света и към момента може да внася живец в тима си. Ще бъдем особено съсредоточени върху него и когато сме с топката, и когато не сме. Понякога наподобява като пешеходец, само че даже и в тези моменти той търси пространство за контраофанзива. За нас е чест да играем против Меси и да опитваме да го спрем ", сподели той.

И самият Меси призна, че не е в най-хубавата си форма: " Истината е, че това не ми е най-хубавата Копа Америка. Трудно ни е, тъй като желаеме да играем по друг метод и да бъдем разнородни, а противниците ни просто струпват всички в центъра ".

" В Копа Америка нищо не се печели елементарно. На всичкото от горната страна и терените са в доста неприятно положение. Направо е срамно. Топката подскача като заек, не отива в мечтаната посока и не може да се дриблира ", сподели още Меси.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР