Линда Еванджелиста – супермоделът от златното поколение на 90-те, сподели

...
Линда Еванджелиста – супермоделът от златното поколение на 90-те, сподели
Коментари Харесай

Линда Еванджелиста с първи снимки след несполучливата подмладяваща процедура, която я обезобрази

Линда Еванджелиста – супермоделът от златното потомство на 90-те, показа кадър с колежката си Кристи Търлингтън. Това се случва за първи път, откакто хубавицата беше трайно обезобразена в резултат на процедура за разкрасяване, осъществена пред няколко години.

На фотографията, която е черно-бяла, 57-годишната Еванджелиста и Кристи са в компанията на още две свои приятелки - Инге Фонтейн и Карлин Серф де Дудзееле, в ресторант Kappo Masa, Ню Йорк.

Под обявата могат да се виждат мнения на други известни топмодели от поколението на Линда. "Ето това е същинска вечер по женски! ", отбелязва въодушевено Синди Кроуфорд.

На смайващото фото реагира и Клаудия Шифър, която разгласява емотикони с червени сърчица.

Марк Джейкъбс пък написа: "Най-доброто от НАЙ-ДОБРОТО ".



Кадърът е изненада за почитателите на Линда, защото манекенката не бе споделяла дълго време настоящи фотоси, откакто преди време разкри в обществените мрежи, че е "развила парадоксална мастна хиперплазия или PAH " в резултат на процедури с CoolSculpting.

Промените в тялото ѝ поставили завършек на кариерата ѝ, а самата тя потънала в дълбока и тежка меланхолия, в резултат на която спряла даже да излиза от вкъщи си.

Заради обезобразеното си тяло и лице след процедурата, представляваща заледяване на мазнини, хубавицата се криела от света и приятелите в продължение на цели пет години.

"Брутално обезобразена ", споделя Еванджелиста за "Пийпъл ", откакто се подлага на CoolSculpting.

Процедурата е утвърдена от FDA като способ за намаляване и унищожаване на упорити мазнини. Линда обаче получава необичаен непряк резултат, който се случва на 1% от подложилите се на въпросната намеса. Мазнините се връщат, а по-късно се и втвърдяват.

Издутини в региона на брадичката, бедрата и бюста на Еванджелиста почнали да се появяват три месеца след процедурата. Това били местата, които в действителност тя желала да редуцира. След втвърдяването зоните станали безусловно безчувствени.

От компанията ѝ предложили да ѝ създадат липосукция (изсмукване на мазнините) при хирург, който тя сама да си избере. Предложили ѝ даже те да поемат разноските по интервенцията, само че при изискване, че подпише съглашение за конфиденциалност. Еванджелиста отказала.

Стигнало се даже до там, че в случай че не си постави кръвоспиращ колан под роклята, кожата ѝ се протривала до кръв.
Днес Еванджелиста е съумяла да възвърне увереността и самочувствието си на една красива и почтена жена. Въпреки болките и на инат на измененията, пред които ѝ се е наложило да се сблъска.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР