Лимузини от България са били наети, за да превозват хората

...
Лимузини от България са били наети, за да превозват хората
Коментари Харесай

Български лимузини в кортежа на Саудитския принц, пристигнал в Гърция със 7 самолета

Лимузини от България са били наети, с цел да транспортират хората от делегацията на престолонаследника на Саудитска Арабия Мохамад Бин Салман Ал Сауд, който е на посещаване в Гърция. За това заяви в електронното си издание " Ефимерида ". Оттам допълват, че принцът е дошъл със 7 самолета и делегация от 700 души - непосредствен личен състав, министри, сътрудници, предприемачи и публицисти.
Прочетете още
Единият аероплан е превозвал принца и неговия доста непосредствен личен състав, до момента в който другите превозвали от делегацията. Един от самолетите е празен при положение на незабавна потребност, а различен е трансфорат в болница. От протокола на престолонаследника са поискали да разполага с 350 лимузини, само че в Гърция нямало толкоз и се наложило да бъдат взети от България и Германия.

Преди дни са били инсталирани специфична поръчка бронирани стъкла на жилището, в който е отседнал Бин Салман. " Ефимерида " също твърди от свои източници, че с принца пътуват с изключение на формалните лица, още и персоналната му защита и съветници, както и тези, които дават отговор за неговия дрешник, облекла, обувки и персонални движимости, които пристигнали в Атина в 180 куфара.

С него пътували и 20 души, отговарящи за диетата му, защото той отказвал да се храни в хотела или заведенията за хранене като се изключи вечерята, дадена в негова чест във вторник вечерта в ресторанта на музея на Акропола. Там критски готвач е приготвил менюто. Сътрудниците на Мохамад Бин Салман Ал Сауд са донесли със себе си в хотела съдове, принадлежности и даже спално долни дрехи, с цел да не употребява престолонаследникът нищо непознато. Също по този начин съгласно информацията на Iefimerida една от стаите на комплекса Арион е превърната в болница за всеки случай.

Министър-председателят Кириакос Мицотакис се срещна в двореца Максимос с престолонаследника Мохамед бин Салман бин Абдулазиз Ал Сауд, който е на първото си публично посещаване в Гърция. Премиерът е показал самодейностите, които страната подхваща, с цел да се трансформира в енергиен хъб, който свързва по-широкия район с европейските пазари, оповестиха от пресслужбата на премиера. Двамата водачи разискали вероятностите за съдействие сред двете страни в региона на „ зелената сила “, както и опциите за транспорт на електрическа енергия от Саудитска Арабия за Европа през нашата страна, която може да се трансформира в „ мост “ сред Близкия изток и Европа.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР