Лимоновият пипер като подправка е доста ярък и ароматен и

...
Лимоновият пипер като подправка е доста ярък и ароматен и
Коментари Харесай

Пригответе си лимонов пипер - магическа подправка с невероятен аромат!

Лимоновият пипер като фалшификация е много ослепителен и благоуханен и се употребява в салати като дресинг, както и в зеленчукови ястия, пилешки ястия, сосове и супи. Когато се прибавя в омекнало масло, той дава отличен мирис и прохлада на лимон и може да се употребява за овкусянване на ястия на скара, зеленчуци, месо, птици и морски блага.

Лимоновият пипер в действителност е изработен от лимонова кора и счукан черен пипер. За да го извършите вкъщи, ще би трябвало да разбъркате лимоновата кора дружно с пипера и да цитрусовия цитрусовия мирис да се ускори. Тази примес би трябвало да бъде печена, с цел да се резервира подправката. Много е елементарно да се създадете домашно подготвен лимонен пипер.

Съставки: настъргана лимонова кора - 2 супени лъжици; морска сол - 2 супени лъжици; черен пипер - 2 супени лъжици.

Приготвяне: Загрейте фурната и препечете лимоновата кора и пипера в огромна тава. Покрива се с фолио и се пече при ниска температура в продължение на към 30 минути, до момента в който кората е изцяло суха.

След това смилате тази примес в мелница за подправки и разбъркайте солта съгласно усета. Можете да го приготвите авансово и да го съхранявате в херметически затворен резервоар, тъй че да остане пресен.

Много хора имат вяра, че напитка от лимонен пипер оказва помощ при загуба на тегло единствено за една седмица. Освен загуба на тегло, пиенето на лимонен пипер рано заран в топла вода може да помогне за почистването и детоксикацията на тялото.

Много е значимо да се поддържа здравето на черния дроб, защото той освен отстранява токсините, само че също по този начин оказва помощ при освобождението на пикочната киселина. Лимоновият пипер оказва помощ за стимулиране на черния дроб, а също подкрепя храносмилането и метаболизма на тялото.

 Пригответе си лимонен пипер - магическа фалшификация с необикновен мирис!

Казват, че подправката също защищава тялото от хронични болести, защото и лимоновият сок, и черният пипер са известни с това, че усъвършенстват имунитета, детоксикират организма. Двата типа също имат противогъбични свойства. Лимонът е превъзходен източник на витамин С.

Лимоните са богати на антиоксиданти, които обезпечават по-добро здраве на кожата и понижават оксидативния стрес, породен от свободните радикали.

Когато черният дроб действа оптимално, тялото може да почисти токсините елементарно. Пиперът уголемява капилярите и по този метод подтиква кръвообращението. Това подсигурява, че повече О2 и хранителни субстанции доближават до разнообразни елементи на тялото.

Повишеният кръвен поток също улеснява бързото изцеление. Пиперът контролира равнищата на кръвната захар в тялото. Добавянето на лимонен пипер към вашата диета ще предотврати скокове в равнищата на кръвната ви захар.

В резултат на това захарта в тялото ви ще бъде разградена вярно. Пиперът води до нараснал метаболизъм и по тази причина се употребява за понижаване на тежестта. Когато метаболизмът се ускори, можете да изгорите калориите по-добре. Следователно, калориите не се трансформират в мазнини.

Лимонът и пиперът в композиция оказват помощ за обезвреждане на равнищата на рН на организма, което оказва помощ при предотвратяването на хронични болести. Тази магическа фалшификация би добавила усет и изгода на всичко, от което става част, и би направила вашето хранене още по-пълноценно.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР