Лимитираното второ моделно поколение на 2+2-местното спортно купе Subaru BRZ

...
Лимитираното второ моделно поколение на 2+2-местното спортно купе Subaru BRZ
Коментари Харесай

Subaru BRZ - видео

Лимитираното второ моделно потомство на 2+2-местното спортно купе Subaru BRZ към този момент се предлага на цени, започващи от 38 990 евро. Както и преди, класическото разположение на мотора начело и задвижването на задните колела би трябвало да обезпечи съвсем идеално систематизиране на тежестта сред осите и пъргаво ръководство. Новопроектираният 2,4-литров, четирицилиндров, боксер мотор развива мощ от 172 кВт / 234 к.с. и оптимален въртящ миг от 250 Нм при 3700/мин. Прехвърлянето на мощността към колелата се поема или от шестстепенна механична кутия, или шестстепенна автоматизирана със спортна конфигурация.

Ако желаете, можете да внесете мощен тон на мотора в интериора посредством високоговорители, с цел да подхожда на вашия жанр на шофиране. Очертаните спортни седалки с кожа/ултравелур би трябвало да обезпечат добра опора в съвсем идентичния модел на Toyota GR86 при динамично шофиране. Седем-инчов цифров кокпит, чиито екрани могат да се контролират по избор, дава на лидера цялата нужна информация.



Централният надзорен детайл е осем-инчовият сензорен екран на информационно-развлекателната и аудиосистеми, който в допълнение към цифровото радио DAB+, шест високоговорителя и два USB врата включва и интеграция на смарт телефон посредством Apple CarPlay и Android Auto.

Богатото общоприетоо съоръжение, състоящо се от електрически сгъваеми, регулируеми и отопляеми външни огледала, отопление на предните седалки, датчик за светлина, двузонов автоматизиран климатик и камера за заден ход, подсигурява комфорта. Мултифункционалният волан и копчето за скоростите са облицовани с кожа, до момента в който алените контрастни шевове слагат акценти в целия интериор.

Асистентите за мъртва зона, промяна на лентата и напречен трафик способстват за сигурността. Всеки, който избере разновидността „ Sport ES “ с автоматик (от 41 990 евро), се възползва и от системата Eyesight: тя комбинира разнообразни асистенти на лидера, като система за спешно прекъсване с предизвестие за конфликт, предизвестие за овакантяване на лентата и предизвестие за овакантяване на лентата, както и адаптивна надзор на дистанцията и скоростта.

Ако се случи акцидент, леката и извънредно твърда самоносеща каросерия защищава с целенасочени подсилвания и голям брой въздушни възглавници, в това число въздушна възглавница за коленете на лидера.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР