Лиляна Кривошиева е адвокат с дългогодишна практика. В началото на

...
Лиляна Кривошиева е адвокат с дългогодишна практика. В началото на
Коментари Харесай

Майката на Ирен Кривошиева била кмет на София! Тя натиснала Ламбо да признае извънбрачния си син

Лиляна Кривошиева е юрист с дългогодишна процедура. В началото на 90-те амбициозната дама била зам.-кмет на столицата в екипа на върлия седесар Александър Янчулев. За известно време заела поста длъжностен градоначалник на София.

Въпреки че през днешния ден е на достолепните 85 години, майката на Ирен Кривошиева била много витална и продължавала да работи. Заради сполучливата й процедура, Лиляна ходела всеки ден в адвокатската фирма си на ул. „ Княз Борис I”. Възрастната дама била разполагаем от заран до вечер на измъчвани от разнообразни проблеми софиянци. Именно властната, само че много оправна юристка и нейният към този момент починал брачен партньор помогнали финансово на Ирен да емигрира в Съединени американски щати на върха на кариерата си в края на 80-те години на предишния век.

Лиляна била много чепата по темперамент и съгласно близки до семейство Кривошиеви, точно тя била повода Стефан Данаилов да признае публично извънбрачния си наследник Владимир. Консервативната майка на Ирен натиснала майор Деянов, че женен или не, би трябвало единственият му правоприемник да носи името и семейството му. Въпреки това цели 24 години Ирен чакала Ламбо да признае обществено за сина си Владимир, въпреки че бащинството му бе всенародно известно.
В биографичната си книга „ Моят грях” актрисата изповяда най-голямата си загадка. Звездата на „ Хотел „ Централ”, умъртвила неродения си наследник в края на шестия месец от бременността си поради Стефан Данаилов.

През 1985 година двата секссимвола на родното кино се срещнали на снимачната площадка на кино лентата „ Поема” в Малко Търново. Екипът бил настанен в първокласен хотел, а стаята на Ирен била в съседство с тази на Ламбо. По това време артистът бил на 43 години, а бременната в шестия месец Кривошиева – на 30. Красивата Ирен била омъжена за третия си брачен партньор Владимир Бобчев. Признанието на 6 пъти минавалата под венчило Ирен за тежкия аборт хвърли в шок освен върлите й фенове, само че и зложелателите й, написа Уикенд.

Ситуацията била още по-заплетена, защото по това време по документи актрисата към момента се водела жена на третия си мъж Владимир. Данаилов пък бил щастливо задомен с огромната си обич Мария, с която, макар изневерите си, остана до последния й момент.

Преди да забременее от Ламбо, Ирен ходела в дребна черква на столичния бул. „ България”, с цел да се моли да има дете от него. Заради многочислените си аборти, актрисата се тормозила, че няма да успее да зачене. „ Молех се и желанието ми се сбъдна – забременях! Стефан не знаеше. Казах му чак тогава, когато бях сигурна. Изпадна в потрес и се залюля от едната прекаленост в другата: „ Махай го! Трябва да го махнеш!” Единия ден е безапелационен: „ Трябва още на следващия ден да махнеш това дете!” На другия ден – мощно обезверен: „ Пътувам си с колата и си мисля по какъв начин ли се усещат бащите!” Така влязох в шестия месец, сетне в седмия и осмия месец, а той не престана да скача от полюс до полюс. Но от самото начало се грижеше за мен, носеше ми плодове от Гърция (беше времето на злокобния Чернобил). Родих сина си през 1986 година Преждевременно!”, написа в записките си актрисата.

Лекарите се пробвали да задържат бебето, тъй като му било прекомерно рано да се роди, само че не съумели. На 27 юли 1986 година Ирен родила Владимир. Недоносеният наследник на Ламбо живял 45 дни в кувьоз. На изписването я посрещнали брачен партньор №4 Владимир и родителите й. Сестрата на Ирен отишла да потърси Стефан Данаилов, само че той се криел от нея. Накрая го причакала пред дома му.
Ламбо видял сина си едвам когато станал на 2 месеца. Редовно ходел да вижда дребния Владко в къщата на Кривошиеви в Банкя, само че постоянно дегизиран с очила и шапка. Ирен не пришпорвала Ламбо да узакони бащинството си. Достатъчно й било, че артистът полагал грижи за наследника си, въпреки и скрито. За бракоразвод на Данаилов и жена му и дума не можело да става. Въпреки това Кривошиева си мечтаела някой ден да свие фамилно гнездо с артиста. Намесата на юрист Кривошиева поставила завършек на партизанските свиждания на Бате Серго и той дал името и семейството на сина си.

Един от най-големите страхове

на юрист Кривошиева бил, че единственият й внук Владко може някой ден да профука всичко наследено от Ламбо и майка си. Баба му Лиляна била много заможна. Преди години получила от реставрация къщи и парцели, които през днешния ден давала чартърен. Добродушният Владо обаче бил много неудобен и не се вълнувал от материалното. Случвало се да раздава движимости от фамилната им къща в Банкя на напълно непознати хора, които минавали и просели по нещо. Освен на имението в баровския квартал, някой ден Владко щял да наследи от майка си и апартамент в „ Зона Б5”. От присъединяване си във „ ВИП брадър” преди 7 години Ирен и синът й получили общо 40 000 лева хонорар, който си разделили по равно. Синът на Ламбо прахосал неговият дял единствено за 5 месеца и все за непознати хора. „ Един човек, сладур, имаше потребност от зъби - направихме ги за 1000 лв.. Един имаше потребност от кола, един искаше кон, различен пък – каруца, един имаше потребност от интервенция на рак, на различен пък платих наема”, признавал е Владимир.

След като се задомил преди 2 години, той станал много по-организиран и виновен.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР