Лиляна Ангелова от „Биг Брадър“ 3 е в очакване на

...
Лиляна Ангелова от „Биг Брадър“ 3 е в очакване на
Коментари Харесай

Лиляна от Биг Брадър се показа с бременно коремче + Кога ще ражда:


Лиляна Ангелова от „Биг Брадър“ 3 е в очакване на първото си дете. 36- годишната риалити героиня пусна специфична фотосесия по случая и разкри по кое време ще ражда – терминът й е на 4 юли. Точно три дни преди нейния рожден ден.

Пловдивчанката, която нашумя също като клюкарката от „Папараци“, разкри перипетиите, през които минали с половинката й, до момента в който успее да забременее.

Година по- рано, претърпяла несполучливо инвинтро. Въпреки че се била доверила на известна столична клиника, лекарите там по този начин и не разбрали какъв е казусът, който провалил бременността. Затова тя се обърнала към млада лекарка от родния си град Пловдив. Оказало се, че има инсулинова резистенстност, като положението може да се управлява с доста на ниска цена лекарство.

След като почнала да го пие, забременяла бързо и безпроблемно. Риалити героинята от „Биг Брадър“ кара лека бременност и към този момент всичко се развива обикновено.

Бащата на детето е дългогодишния й другар Станислав Костов. Той има две деца от първия си брак, само че бил огромен мераклия да има правоприемник и от Лиляна Ангелова.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР