Лилия Димитрова, досегашен оперативен директор в групата, поема длъжността главен

...
Лилия Димитрова, досегашен оперативен директор в групата, поема длъжността главен
Коментари Харесай

Лилия Димитрова e новият главен изпълнителен директор на Фронтекс

Лилия Димитрова, доскорошен действен шеф в групата, поема длъжността основен изпълнителен шеф на Фронтекс и член на Борда на шефовете на сдруженията след отдръпването на Александър Грилихес в края на 2018 година.

Димитрова стартира своята работа в компанията доскоро повече от 2 години като Главен действен шеф, виновен за бизнес развиването и доставката на услуги на сдруженията.

Кариерата ѝ във финансовия бранш стартира през 2014 година в Провидент Файненшъл България (част от интернационалната група International Personal Finance), където в границите на 3 години поредно заема позициите Мениджър обслужване на клиенти и Маркетинг управител, и е член на Борда на шефовете на компанията в България.

Професионалният път на Лилия Димитрова стартира като маркетинг и търговски управител в разнообразни сдружения от промишленостите ИТ и аутсорсинг. За 5 години в Софика груп съумява да утвърди компанията като водещ аутсорсинг снабдител в България, работи по отварянето на офис в Македония, развива пазарите от някогашна Югославия, Англия и Германия.

Димитрова има тапия за магистър по финанси от УНСС и спомагателна специализация по Стратегически аутсорсинг в Университета в Съсекс, Англия.

Фронтекс Интернешънъл е водеща компания в региона на изкупуване и ръководство на отговорности. Фронтекс Интернешънъл Сървисис е компания за аутсорсинг на бизнес процеси - както в региона на събиране на вземания, по този начин и в цялостното обслужване на клиенти.

Компаниите започват активност през 2009 година и досега са се потвърдили като благонадежден, сигурен и сполучлив сътрудник освен на компании във финансовия бранш, само че и от разнообразни сфери на бизнеса в България. Фронтекс съумява да се наложи като една от ТОП 3 фирмите в региона на събиране на вземания в страната.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР