Лили Стефанова- беквокалистката на Слави Трифонов е бременна и съвсем

...
Лили Стефанова- беквокалистката на Слави Трифонов е бременна и съвсем
Коментари Харесай

Лили Стефанова е бременна - slava.bg

Лили Стефанова- беквокалистката на Слави Трифонов е бременна и напълно скоро ще напусне бенда.

Лили не крие новата форма на тялото си. Певицата с благ глас очевидно прецизно съблюдава предписанията за самоизолация и тренира в домашни условия за тонус и въодушевление. Тя пусна своя клипче по какъв начин прави извършения с по този начин скъпата в последните седмици тоалетна хартия. На видеото ясно се вижда наедрелият стомах на певицата. Благоевградската дива настойчиво крие кой е мъжът в живота и. За разлика от множеството си колежки тя изрично отхвърля да оповести обществено кой е бъдещият баща.

За Слави и „ Ку-ку бенд” това няма да е първото бебе на някоя от беквокалистките. Невена Цонева, която към този момент има тригодишен наследник от барабанистът Венко, неотдавна разгласи че е подготвена за второ. Невена очевидно ще би трябвало да поизчака малко, защото занапред на Лили й следва раждане и прочут интервал на майчинство.

Цветелина Грахич също е на път напълно скоро да стане майка. Босненката чака бебето си в края на този месец. Макар да се отдели от Слави тя твърди че те постоянно ще останат нейното семейство. Според слуховете годеникът й Кристиян става причина Цветелина да се откаже от кариерата си на певица при Слави Трифонов, написа „ България Днес”.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР