Лили Иванова възмути колегите си, като отказа да помогне на

...
Лили Иванова възмути колегите си, като отказа да помогне на
Коментари Харесай

Лили отказа помощ на болно дете! Не даде нито една от роклите си за благотворителност

Лили Иванова възмути сътрудниците си, като отхвърли да помогне на болно дете, разбра HotArena.

Естрадната легенда била помолена да се включи в благотворителен търг, посредством които известни лица от дребния екран събирали средства за помощ на болно хлапе от Бургаско . Парите били нужни за идна интервенция в чужбина, която не била по силите на фамилията. Въпреки това хората се надявали, че ще срещнат схващане и подели самодейност, писа „ Уикенд “.

В акцията се присъединили сътрудници на звездата, като всеки давал каквото има – обувки, театрални костюми, ненужни маркови облекла, даже и бижута. Когато уредниците позвънили на Лили, примата замълчала, а по-късно сбито обяснила: „ Всеки ден ми звънят по 10 пъти за сходни изяви. Понякога съм пособия, различен път не съм. Аз преценям на кого да оказа помощ. С кой тоалет да се  разделя, като всичките са ми скъпи на сърцето? Много хора си мислят, че „ копая ” парите. Факт е, че и на мен ми трябват, и аз си имам потребности ”. Думите й много озадачили уредниците на благотворителния търг. До последно те се надявали, че ще могат да разчувстван душата й още повече, че не я молят за пари, а за ненужни облекла и движимости, които да се продадат с благотворителна цел.

Как не я е позор! Лили е една от най-богатите българки. Има голяма стая – вид дрешник с облекла. Едва ли знае какъв брой тъкмо чифта обувки има – несъмнено са над 150. Нито броя на роклите си знае, нито на блузите, на полите, на дънките. Винаги е накипрена, даже когато седи у дома. Никога няма да я видите с спортен екип. Учудващо е, че постоянно се замисля, в случай че би трябвало да се раздели с нещо. От млада е такава. Помага, само че в случай че е на кеф ”, разясняват отхвърли й в музикалните среди. 

Приятели на естрадната легенда обаче я пазят и споделят, че най-малко два пъти месечно тя прави щедрост, без обаче да се шуми за нея. Лили давала хиляди левове всяка година за заболели и небогати хора, на нейната прехрана лежи и един от женските метоси у нас.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР