Лили Иванова тръгна да обзавежда новия апартамент, като за него

...
Лили Иванова тръгна да обзавежда новия апартамент, като за него
Коментари Харесай

Лили обзавежда новия апартамент с мебели от Лондон и Белгия! Не искала ретро стил, а само модерни неща

Лили Иванова потегли да подрежда новия апартамент, като за него взима и мебели от странство, разбра HotArena.

Примата на естрадата си била поръчала неща от Лондон и Белгия, които да добавят интериора на жилището й в Подуяне. Мебелите ще дойдат по пощата, като за задачата певицата употребила профилирана компания, която й подсигурила, че ще се грижи доста добре за нещата и те няма да са с никакви вреди.  

Оказало се, че цените били не доста по-скъпи от сходни у нас за първокласна покъщнина. Лили желала да изпревари Брекзит и вероятно излизане на Англия от безмитната търговия с Европеййски съюз. Затова решила първо от Лондон да си купи холна гарнитура. Справка в нета сочи, че сходни неща вървят от 1299 евро нагоре, писа „ Телеграф “.

От години Лили е почитател на бутик в Брюксел, както и към още няколко в Белгия. Затова тя няма да пропусне и в този момент да си купи неща от там. Знайно е, че в един от бутиците на Брюксел тя е почетна клиентка. Оттам си купува най-вече облекла, само че също и покривки за мебели, както и декорация за стените.

Тя разчита на модерни фешън дизайнери от белгийската столица. За разлика от жилището си на „ Оборище “, който е във винтидж жанр, този път Лили желала напълно модерно обзавеждане за пуденското си жилище.

Иванова е известна перфекционистка и държи и на най-малкия подробност. Тя си е наела интериорен съветник, само че решенията в последна сметка си взима сама, както и във всичко останало за кариерата и живота.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР