Лили Иванова се изфука със златни ботуши на стойност 4

...
Лили Иванова се изфука със златни ботуши на стойност 4
Коментари Харесай

Лили Иванова се похвали със златни ботуши

Лили Иванова се изфука със златни ботуши на стойност 4 хиляди лв., писа  " Телеграф “.

Певицата направи специфична фотосесия при стилния фотограф Костадин Кръстев – Коко за идния си концерт в зала " Арена Армеец “, с който ще завърши тазгодишното й турне.

За да е по-различна от на останалите концерти, където нормално е на високи токчета, този път примата обу високи ботуши съвсем до коленете. От фрагмента, който избра за постера, се вижда, че ботушите са златни, с цел да прилягат изцяло на статуса й в българската музика. Модни спецове разкриха пред " Телеграф “, че това е най-новият модел на Ив Сен Лоран, който звездата е имала достойнството да получи, преди да бъде изпратен в магазина. Цената му е към 4 хиляди лв., но дали ще излезе с тях и на сцената, следва да забележим на 4 декември в " Арена Армеец “. Изпълнителката на " Осъдени души “ акцентира, че сама е направила стайлинга за фотосесията си, гримът й е дело на Кирил Чалъков, а косата на Фифи.

На днешния празник Лили Иванова ще открие новоремонтирания летен спектакъл в Стара Загора. Община Стара Загора е осигурила буферна зона за паркиране на коли за концерта й, а достъпът до пространството към южния вход на стадион " Берое “ е свободен. Примата на българската музика ще излезе в 20:30 ч. на сцената на напълно актуализирания Летен спектакъл. Община Стара Загора моли жителите да се съобразят с краткотрайната организация на придвижването в региона, да карат с нараснало внимание, както и при опция да се придвижат до парк " Митрополит Методий Кусев " без коли.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР