Лили Иванова се е разделила с шофьора си Примата на родната

...
Лили Иванова се е разделила с шофьора си
Примата на родната
Коментари Харесай

Лили Иванова би шута на шофьора си!Причината ще ви изненада

Лили Иванова се е разделила с водача си

Примата на родната сцена му е дала „ червен картон “, незабавно след новогодишните празници. Кубратската дива се е разделила с индивида, който управляваше джипа й  и изпълняваше редица домашен услуги поради пари, доверяват източници.

Лили Иванова му плащала по два бона заплата, само че той изискал да му увеличи заплатата. Тя обаче отказала изрично и му показала вратата.

Но индивидът, с който няма да се раздели в никакъв случай, бил нейния управител и „ персонален помощник “ Николай Недеков. 36-годишният юнак бил неразделно до иконата на българската поп музика и двамата били като „ скачени съдове “.Той провежда най-големите изяви на певицата, в това число и хитовия й концерт в Народния спектакъл.

„ Виж какво, в този момент, когато постъпваш на работа при мен да знаеш, че злобата и завистта, които ме съпътстват,наред с голямата обич на публиката, ще се трансферират и на теб “, споделила му популярната му работодателка при постъпването му на работа при нея. И в този момент той схванал какъв брой истина имало в думите й.

Младият юнак към този момент е сменил и прическата си. Преди той решел косата си обратно, а в този момент имал бретон и се бил изрусил, доверяват сътрудници, позволени до мезонета на певицата на тузарската улица „ Оборище “. Не се знае обаче промяната на визията дали е негово решение или на властната Лили Иванова, шушукат в гилдията.

Източник: България през днешния ден

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР