Лили Иванова разкри по кой млад певец си пада СНИМКА

...
Лили Иванова разкри по кой млад певец си пада СНИМКА
Коментари Харесай

Млада колежка отмъкна на Лили Иванова скъп за нея човек

Лили Иванова разкри по кой млад артист си пада СНИМКА Лили Иванова претърпя пъклен случай точно на рождения си ден

Алекс Крумова, която се обрисува да бъде едно от новите лица в българската поп музика, събра на едно място стилиста на Лили Иванова – Гроздан Михайлов, коафьора на звездите Ивайло Колев и топ фотографа Виктория Сиракова, написа show.blitz.bg.

След като застана зад идеята за насилието на дамите в предното си начинание, в новия си план, озаглавен „ Остани ”, младата вяра демонстрира взаимоотношенията сред хората, които, въвлечени от динамичния и изменящ се свят не съумяват да запазят любовта си и стават полигамни, търсещи я в разнообразни хора.



„ Какъв скандал, кой подред - не го броя. Багажът ми е цялостен на вратата аз заставам. Един за различен като че ли постоянно сме били, а действаме на инат и не знам – смисъл има ли?! Какво се случва с нас – всякога пояснения, кой и по какъв начин сгреши в думите си – аз или ти? ” – пее Алекс Крумова.



С трогателния текст и поп звучене, 20-годишното дарование допира сърцето на коафьора на звездите и инфлуенсър Ивайло Колев, който с удоволствие се включва в музикалния план. В него Ивайло демонстрира актьорските си заложби и сполучливо се превъплъщава в образ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР