Лили Иванова отврати много от своите почитатели. Тя не защитава

...
Лили Иванова отврати много от своите почитатели. Тя не защитава
Коментари Харесай

Прима ли? Лили Иванова стана истинска уличница на 84 г.!

Лили Иванова отврати доста от своите фенове. Тя не пази по никакъв метод, че я смятат за прима на българската музика. За да си прима, би трябвало да имаш класа, а тази на Лили стартира да изчезва от ден на ден с времето, тъй като явно тя изпитва носталгия по младостта, която доста от дълго време при нея отмина.

Изпълнителката на „ Ветрове “ е на 84 година, само че това не й попречи да се пусне по черни дантелени бикини, аранжирани с тънък деним, покатерена на високи токчета. Точно като някоя уличница, нищо че е на преклонна пенсионерска възраст.

Оказа се, че в действителност примата е снимала рекламна фотосесия на облекла от стилната къща „ Дискауейер “, като е прибрала облекла за 70 бона, вместо хонорар в брой.

Това обаче не я оправдава. Щом е приела тези облекла, тя има желание да ги носи постоянно, което демонстрира, че живее още в 60-те години на предишния век. Да не приказваме, че Лили е висока единствено 158 см. и сходно долни дрехи, на което й лъсват късите крайници, е изцяло недопустимо.

Иванова стана за срам на остарели години, което е най-жалкото. Тя даже не е почтена с феновете си, а е обработила фотосите с тези облекла с фотошоп, с цел да наподобява добре, което е за жалост.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Лили Иванова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР