Лили Иванова отмени няколко концерта и с това предизвика коментарите

...
Лили Иванова отмени няколко концерта и с това предизвика коментарите
Коментари Харесай

Невероятната Лили Иванова си взе почивка, отменя концерти, заради здравословни проблеми?

Лили Иванова анулира няколко концерта и с това провокира мненията на зложелателите си. 

Много от почитателите на звездата на родната сцена пишат, че 7-месечните обиколки из България са изтощили неимоверно изпълнителката и тя е имала потребност от презареждане за оставащите концерти, в това число този в зала " Арена София " на 4 декември.
 
                             

Лили разгласи, че трансформира датите на концертите си, които трябваше да се проведат сред 11-и и 17-и октомври. Това са изявите й в Кърджали, Смолян, Панагюрище, Сандански и Благоевград.

Изпълнителката заяви, че смяната в програмата на концертите й се дължи на „ здравословни аргументи на част от екипа ”. Запознати разясняват, че най-вероятно става въпрос за самата нея, която към този момент е на ръба на силите си, поради непрекъснатите пътувания и страсти пред аудитория.

„ Ако беше в кондиция, щеше да откри заместници на болните ”, уверени са музиканти. Те напомнят, че предишния декември примата изнесе трите си концерта в зала 1 на НДК без басиста, с който нормално работи – Веселин Веселинов-Еко. Вместо него тя излезе на сцената с сътрудника му Борис Таслев.
 
                             

Други хора от екипа й също са се разболявали, само че това в никакъв случай не е било причина за анулация на концерти. Единственото, което може да я спре, а в случай че самата тя не е в положение да излезе пред аудитория в най-хубавата си форма, написа " Марица ".

Вероятно лекарите са я посъветвали да си вземе отмора и да забави малко темпото.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР