Лили Иванова изпълни снощи с емоции залата на театъра в

...
Лили Иванова изпълни снощи с емоции залата на театъра в
Коментари Харесай

Лили Иванова разпя и разплака Кърджали

Лили Иванова извърши нощес с страсти залата на театъра в Кърджали, а измежду присъстващите бяха и пяха представители на няколко генерации, оповестява Българска телеграфна агенция.

Примата откри с песента „ Без надзор “ и продължи с части както от новия си албум, по този начин и познатите на всички „ Щурче “, „ Детелини “, „ Панаири “ и „ Ветрове ". И до момента в който Лили Иванова пееше, публиката също пееше и танцуваше. 
-->
Примата излезе два пъти на бис. Първия път тя зарадва многочислените си почитатели с песента „ Предупреждение “, а втория – с „ Присъда “.

Концертът на Лили Иванова бе чакан от кърджалийци, които повече от 10 години не са имали достойнството да я гледат онлайн в родния си град. Тази вечер те получиха от примата посредством осъществяванията ѝ  „ Благодаря “ за наличието си и за уважението.



Румяна Дамянова е за повторно на концерт на Лили Иванова. „ Предишният път беше, когато бях ученичка. Сега упованията ми, че ще видя нещо извънредно, се оправдаха, тъй като Лили Иванова е невероятна “, сподели още тя.

Сред почитателите бяха и три дами, представителки на три разнообразни генерации – 8-годишната Николая, нейната майка Светломира и баба ѝ Жана.

„ Била съм на концерт на Лили Иванова, само че като малко дете и нямам никакви мемоари. За четвърти път си закупувам билет за неин билет, само че все се случваше нещо и през днешния ден се веселя, че мога да се насладя на осъществяванията на Лили Иванова “, показа за Българска телеграфна агенция Светломира Димитрова.

Майка ѝ Жана Чакърова-Шукерска показа, че това е трети концерт на Лили Иванова, който гледа в Кърджали. „ Мисля, че това е певицата, която ще остави най-трайни следи в българското поп изкуство. Тук съм и с концепцията, че ще усещам част от моята младост и желая да покажа на моята внучка, че такива велики певици има в нашата страна “, описа за Българска телеграфна агенция Жана. А дребната Николая към този момент знае песента „ Щурче “ на примата на българската сцена, показа самата тя.

С Лили Иванова на сцената бяха музикантите от „ Ли Оркестра “ – Ангел Дюлгеров (китари, цигулка), Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Иван Йорданов - Чери (китари), Христо Михалков (бас китара), Орлин Цветанов (цигулка) и Росен Ватев (ударни, перкусии), както и трио " ЛаТиДа " (беквокали).

Концертът в Кърджали е част от националното турне на примата. След родопския град, тя ще зарадва почитателите си на 4 декември в София. Българска телеграфна организация е медиен сътрудник на турнето.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР