Лил гостува на Челси в първи 1/8-финален двубой от Шампионската

...
Лил гостува на Челси в първи 1/8-финален двубой от Шампионската
Коментари Харесай

Треньорът на Лил е уверен, че играчите му са свикнали да играят в мачове, като този с Челси

Лил гостува на Челси в първи 1/8-финален дуел от Шампионската лига довечера от 22:00 часа българско време и въпреки букмейкърите да дават изрично преимущество на настоящия европейски първенец, наставникът на французите изрази убеденост във опцията на неговия отбор да продължи напред.

„ Играчите ни са привикнали да играят в мачове от сходно равнище, защото са доста опитни. Подготвихме се доста добре за мача, само че в този момент е време и да го изиграем. Не бива да забравяме какво ни докара до този стадий от шампионата и да играем, съгласно капацитета си “, сподели Джоселин Гурвенек по време на конференцията преди срещата.

Лил може и да стартира мъчно груповата фаза, само че в последна сметка завоюва групата си с Волфсбург, Ред Бул Залцбург и Севиля, с цел да се добере до 1/8-финалите. При това бяха реализирани победи в Испания и Германия, надлежно с 1:2 и 1:3, тъй че в Челси има от какво да се тормозят.

„ Песовете “ са и настоящият първенец на Лига 1, а играчи от ранга на Джонатан Дейвид, Ренато Санчес и Свен Ботман сигурно могат да наранят всеки един противник отсреща им.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР