Life in plastic, it’s fantastic… Световният хит на Aqua от

...
Life in plastic, it’s fantastic… Световният хит на Aqua от
Коментари Харесай

Новата Барби: Марго Роби и Райън Гослинг както никога не сте ги виждали

Life in plastic, it’s fantastic…

Световният шлагер на Aqua от края на 90-те години може да е позабравен, само че напълно скоро емблематичната кукла още веднъж ще бъде звезда.

На хоризонта се задава премиерата на новата холивудска продукция със заглавие „ Барби “. Тази седмица бяха оповестени плакатите и главният филмов откъс на кино лентата, към този момент е явен и целият актьорски състав, въпреки че сюжетът към момента е в загадка.

Лентата ще излезе на огромен екран през юли.

Смята се, че историята ще наблюдава приключенията на Барби (Марго Роби) и Кен (Райън Гослинг), които са показани като персонажи в действителния свят.

Звездното наличие се добавя от Хелън Мирън в ролята на разказвача и Уил Фарел, който е изпълнителен шеф на компанията производител на куклите – Mattel. Към тях се причисляват Исса Рей като президентско Барби, Дуа Липа като Барби-русалка и Кейт Маккинън, която е с подкъсена коса и мощно изрисуван грим, като същинска кукла.


Warner Bros. Pictures

Атрактивните постери към кино лентата са напълно въодушевени от концепцията на Mattel в ярки цветови палитри, а от позиращите артисти излиза наяве, че Роби и Гослинг надалеч няма да са единствените Барби-та на екрана.

Интересен е маркетинг методът в рекламата на кино лентата, който употребява постерите като главно средство за разпространение, отбелязва Euronews. Не се заблуждавайте: положителният кино афиш е първата защитна линия против ясната преценка на киноманите, преди да вземат решение да си купят билет и да се настанят пред огромния екран, добавя медията.

Трейлърът на кино лентата (разпространяван от Warner Bros. Pictures, която е благосъстоятелност на компанията-майка на CNN) загатва за отдадеността към построяването на света на Барби и стила - още от началния кадър, в който краката й се изхлузват от обувките, само че резервират присъщия си висок свод.


Warner Bros. Pictures

Костюмите на кино лентата провокираха неспокойствие още предходната година, когато изтекоха фотоси от снимачната площадка на Роби и Гослинг, облечени в ярки костюми с неонови ролери, наколенки и шапки с козирки.


Warner Bros. Pictures

И въпреки че детайлите за сюжета остават в цялостна загадка, Марго Роби съобщи пред The Hollywood Reporter, че " Барби " няма да е нищо от това, което феновете чакат.

" Хората незабавно си показват: " О, Марго играе Барби, знам какво е това ", само че нашата цел е напълно друга. Каквото и да си мислите, ние ще ви дадем нещо, което даже не сте знаели, че желаете ", съобщи русокоската.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР