Лидл България публикува обновената карта на въздействието от най-голямата си

...
Лидл България публикува обновената карта на въздействието от най-голямата си
Коментари Харесай

Над половин милион българи са достигнати през „Ти и Lidl за по-добър живот“


Лидл България разгласява обновената карта на въздействието от най-голямата си обществена самодейност „ Ти и Lidl за по-добър живот “ . Това се случва близо месец, откакто компанията разгласи новите утвърдени за финансиране цивилен планове за 2022 година Заедно с тазгодишните резултати от 2017 година насам самодейността е достигнала до над половин милион българи, или общо 550 191 души. Картата на въздействието демонстрира разпределението на средствата, плановете и броя директни и непреки бенефициенти, достигнати в обособените области и райони на страната. За пет години през програмата Лидл България е подкрепила 119 цивилен хрумвания в 58 обитаеми места в 25 области в цялата страна с общ фонд от 915 000 лева Проектите са разпределени в три основни сфери: обучение, просвета и историческо завещание и околна среда.

“Щастливи сме, че с всяко последващо издание на „ Ти и Lidl за по-добър живот “ доближаваме до от ден на ден хора в цялата страна. По този метод дружно с дейния цивилен бранш способстваме за по-качествения и пълностоен метод на живот на българите. Работим локално с локалните общности, само че както демонстрира и картата на въздействието от самодейността, резултатът е народен. Изключително значимо е също, че този резултат е с дълготрайно деяние. Промяната в настройките измежду хората, добитите или усъвършенствани умения и познания, съхраненото културно и историческо завещание, новите благоприятни условия за хора в неравностойно състояние, облагородените региони и предпазени скотски типове - всичко това е инвестиция в нашето по-добро на следващия ден “, показа Милена Драгийска, изпълнителен шеф на Лидл България.
-->
В обновените резултати тази година на челно място по влияние от самодейността е Югозападния район на страната, в който са финансирани общо 3 7 плана на стойност 285 588 лева, достигащи до 170 477 души . На второ място се подрежда Южен централен район с 21 плана и 133 645 директни и непреки ползватели , следван от Североизточен район, в който 16 плана доближават до 79 636 души . Интересен фактор е и появяването на нови две области на картата - Монтана и Кърджали , с помощта на някои от новите планове от последните две години. Само в тези две области финансираните планове доближават до близо 50 000 души.

Картата на въздействието демонстрира регистрираните данни за броя достигнати хора за първата година от реализацията на плановете. Много от тях обаче не престават да работят и след привършване на финансирането, доближават до доста повече бенефициенти и резултатът от тях се мултиплицира във времето.

Повече информация за самодейността вижте на:

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР