Лидия Ганева представя втората си авторска песен на български език.

...
Лидия Ганева представя втората си авторска песен на български език.
Коментари Харесай

Лидия Ганева с нов сингъл: Няма да се променя за теб

Лидия Ганева показва втората си авторска ария на български език. За първи път финалистката от осми сезон на „ Гласът на България “ работи с Ангел Дюлгеров в ролята му на музикален продуцент.

ЧУЙ ПЕСЕНТА ТУК

Двамата съумяват да шлифоват финалната версия, за „ да довършим картината, която желаех да обрисувам с тази ария “, добавя тя. Лидия признава, че е написала парчето единствено за 10 минути. „ Импровизирах всичко и за огромно благополучие записах тези 10 минути. Така на бял свят се появи „ Няма да се трансформира за теб “, споделя изпълнителката.

По думите й песента не е любовна, нито е отдадена на някого. По-скоро желае да показа онази борба, която всички водим със себе си, когато, заобиколени от самозабравили се хора, желаеме да останем правилни на личните си правила.

Въпреки това, любовта се прокрадва като невидима нишка измежду музикалните ноти и чувствения глас на младата певица.

„ Посланието, което желая да предам посредством тази ария е въодушевено от дамите, които се борят с вятърни мелници в любовта. В последна сметка само тя или нейната липса може да ни накара да потеглим в напълно друга посока “ – безапелационна е Лидия.

Макар че е на нежните 18 години, тя е осъзнала, че метода, по който обичаме и изборите, които вършим, са в огромна степен отражение на мястото и обществото, в което живеем. „ Няма да се впускам в елементи за проблемите на нашето общество, мисля, че са явни “ – добавя още изпълнителката.

За видео реализацията на „ Няма да се трансформира за теб “ младата звезда се доверява напълно на режисьора Жоро Пеев. „ Знаех, че желая да работя с него поради метода, по който съумява да съобщи чувствителността на артистите, с които работи “, споделя тя.

Още при първия им диалог, се оказало, че концепциите им за това по какъв начин си показват видеоклипа са извънредно сходни и се сработили извънредно бързо. По този метод Лидия се чувствала изцяло спокойна по време на снимачния развой, който съумява да се случи при последното ѝ идване в България.

Вълнението към този план за певицата е още по-голямо, тъй като за първи път работи с East Art. Определя компанията като новия фактор на музикалната сцена и е извънредно признателна, че ѝ подават ръка, с цел да продължава да върви още по-уверено по музикалния си път.

Сингълът се популяризира цифрово от Warner Music посредством Орфей Мюзик.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР