Лидерката на Корнелия Нинова чете декларация от името на парламентарната

...
Лидерката на Корнелия Нинова чете декларация от името на парламентарната
Коментари Харесай

Корнелия Нинова с първи думи в парламента - ето за какво ще се бори БСП

Лидерката на Корнелия Нинова чете декларация от името на парламентарната си група по време на тържественото разкриване на 47-ото Народно заседание.

“Пожелаваме На добър час! на 47-ото Народно заседание. Нека бъде един рационален и с връзки към хората този четиригодишен мандат ", стартира Нинова.

" Възстановяване на държавността и на разделянето на управляващите, независимост и мир. Второ - превеждане на страната през рецесиите и трето - дейна проевропейска външна политика “, уточни Нинова трите тематики, които били значими за социалистите.

" Преди 5 години тъкмо тук ние назовахме досегашния модел на ръководството по този начин: Народ, пленен от свои. Започнахме своята борба. Бяхме сами. Не беше леко. Тогава посочихме най-големите ни врагове - отчаянието, страхът и апатията. Преди години хиляди жители излязоха на площадите и желаеха смяна. Днес разбираме своята задача да създадем тази смяна. Първо - закони, признати с грижа за хората, второ - надзор върху използването на тези закони и трето - заслужено правораздаване за този, който ги е нарушил ", продължи Нинова.
свързани новини19094преди 5 часа12094преди 4 часа
Тя се похвали, че петгодишните борби на дали опит на социалистите. Освен това били подготвени и с подготвена стратегия против лобизма.

" Най-важната задача е да помогнем на хората в сложните зимни месеци, да стабилизираме стопанската система и битката с пандемия. Нямаме задоволително време. Много бързо би трябвало да не допуснем да се усилят цените на тока за битови консуматори от 1 януари ", уточни Нинова. Освен това изиска да се вдигнат пенсиите и да се стабилизират лечебните заведения.

" Попадаме в обстановка, не мисля, че е имала такава. Служебен кабинет, който е изготвил собствен бюджет, очертаващо се болшинство, който има собствен и неспособност докрая на годината да бъде признат нито първия, нито втория вид. Всичко, което сме се заели, би трябвало да бъде изразено в цифри. Тези цифри са политики. Искаме да се погрижим за хората, да схванат, че страната стои зад тях. Ще поставим старания да се сформира устойчиво болшинство и постоянно държавно управление. Може да разчитате, че сме предвидими и рационални, ще бъдем гарантът за непоклатимост на България ", приключи декларацията си Корнелия Нинова.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО Пожарна охрана ПИК ТV!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР