Лидерката на БСП Корнелия Нинова заяви, че отговорността за сегашната

...
Лидерката на БСП Корнелия Нинова заяви, че отговорността за сегашната
Коментари Харесай

Нинова: Президентът чака провал за редовен кабинет

Лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи, че отговорността за сегашната обстановка е Бойко Борисов, тъй като той дълго време е насъсквал партиите една против друга. Според Нинова Радев съзнателно бави връчването на втория мандат, с цел да печели време и да се разпадне всяка опция за лъчение на ръководство от Народното събрание. И да може той да продължи да ръководи със служебни държавни управления.

" Всичко, което се случва, е най-жестокият удар върху институциите - Народно заседание, прокуратура, съдебна власт. Съжалявам, че през този един месец не ни чуха. Трябваше да се съберем всички. Да излъчим надпартийно държавно управление без водачи и политически фигури и до момента на първо четене да сме разгледали бюджета ", заяви в Народното събрание Нинова.

Тя добави, че тематиката бюджет остава най-важната за левицата.

" Абсурдният бюджет на Радев ли, удължителен ли, нов ли, всичко това прави невероятно решаването на същинския въпрос на страната и на хората. Докато вършат тези безпринципни обединения, процесът можеше да върви ", добави Корнелия Нинова.

Според нея е явно, че първата и втората мощ слагат бюджета според от това какво болшинство ще се направи.

" Цялата отговорност е на Бойко Борисов. Той насъскваше партиите. Радев бави втория мандат. Вероятно печели време и чака да се разпаднат всевъзможни вероятни болшинства, с цел да продължи да ръководи служебното държавно управление. Ролята му е да медиаторства, а не да вкарва разделяния ", сподели още Нинова.

Истината става ясно и към този момент няма разногласия кой какъв е. Това съобщи пред публицисти и ръководителят на ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов, разяснявайки изказването на Кирил Петков, че представители на " Продължаваме промяната - Демократична България “ (ПП-ДБ) са били записвани по време на работни срещи.
 Снимка Българска телеграфна агенция
" Важни са българските жители, които, откакто видяха каква е истината, уповавам се към този момент да постъпват рационално, а не да се подвеждат по лъскавата, подправена и гнусна опаковка на псевдополитици и псевдоморалисти.

Кирил Петков, имах опция да го кажа по време на гласуването за Македония, не е българин в главата си. Той е всевъзможен различен, само че не е българин.

Безумно алчни за власт. Някой не може да преживее, в случай че не е министър. Борисов имаше също този проблем, дълги години трябваше да е в Министерския съвет, по опция като министър-председател. Сега същото нещо са Кирил и Асен “, сподели Тошко Йорданов.

Според него по-важно е наличието на тези записи, за които показаха от " Продължаваме промяната ", в сравнение с кой ги е направил.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР