Лидерите на Продължаваме промяната“ Кирил Петков и Асен Василев заявиха,

...
Лидерите на Продължаваме промяната“ Кирил Петков и Асен Василев заявиха,
Коментари Харесай

Кирил Петков и Асен Василев подкрепиха Радев за втори мандат

Лидерите на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков и Асен Василев обявиха, че поддържат Румен Радев за втори президентски мандат, защото дава отговор на тяхната дефиниция  " обединител на почтените ". В Стара Загора двамата се срещнаха със свои съидейници и симпатизанти. 

Имената на всички регионални координатори и водачи на листи на „ Продължаваме промяната “ ще станат ясни евентуално до седмица. Листите ще бъдат формирани от локални хора, които не са взели участие допълнително от една партия и имат кариера отвън политиката. Те ще би трябвало да подпишат контракт за честност, съобщи Кирил Петков:

„ Което значи, че би трябвало да си отворят своите сметки, активи, пред Национална агенция за приходите, пред ДАНС, пред който изиска, тъй че да няма скрито-покрито “

В Стара Загора Петков и Василев потвърдиха поддръжката си за Румен Радев:

„ Това е индивидът, зад който ние заставаме изрично. Аз бих споделил, че до този миг той доста близо влиза тъкмо в нашата формулировка „ обединител на почетените “.

От „ Продължаваме промяната “ ще се коалират за бъдещо ръководство с всички партии, които споделят техните правила. До момента договореност за следизборно съглашение е реализирано с „ Демократична България “ и Изправи се бг! Ние идваме “
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР