Лидерите на “Продължаваме промяната Кирил Петков и Асен Василев тръгват

...
Лидерите на “Продължаваме промяната Кирил Петков и Асен Василев тръгват
Коментари Харесай

Кирил Петков: Само за 7 месеца договорихме с Румъния 5 моста над Дунава

Лидерите на “Продължаваме смяната ” Кирил Петков и Асен Василев потеглят на обиколки из цяла България от през днешния ден. Кирил Петков – на Север, Асен Василев – на юг.

“В момента сме във Враца, по-късно ще бъдем във Видин, Берковица, Монтана. Доколкото разбрахме, господин Борисов е в Силистра, а там той е обещавал нееднократно, че ще има мост сред България и Румъния. За страдание, за последните 12 години той не направи нищо. Ние за 7 месеца се договорихме с Румънското държавно управление за този мост и за още 4. Надявам се, че хората ще видят разликата, тъй като още тази година проектирането на тези мостове стартира и в идващите 4 години те ще бъдат безспорна действителност. Така че дано да помогнем на господин Борисов да загуби тези избори и да вземе вярното решение за себе си – да се пенсионира ”, сподели Кирил Петков във видеообръщение във фейсбук.

Вижте цялостното му послание тук:

По време на ръководството на „ Продължаваме промяната “ бяха направени първите стъпки за построяването на основна за страната ни транспортна инфраструктура – три тунела под Стара Планина, които ще обезпечат транспортната съгласуваност сред Северна и Южна България и пет нови моста на река Дунав.

Вече стартира построяването на тунела под Шипка и проектирането на тунелите под прохода Петрохан и на автомагистрала „ Черно море “ сред Варна и Бургас.

След сложни договаряния с румънската страна кабинетът Петков контракти местата за 5-те нови моста на река Дунав – при Оряхово-Бекет, Никопол-Турну Мъгуреле, Свищов-Зимнич, Силистра.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР