Лидерите на ГЕРБ и Продължаваме промяната - Демократична България проведоха

...
Лидерите на ГЕРБ и Продължаваме промяната - Демократична България проведоха
Коментари Харесай

Лидерите на ГЕРБ и "Продължаваме промяната - Демократична България" се срещнаха в парламента

Лидерите на ГЕРБ и " Продължаваме промяната - Демократична България " организираха среща, траяла повече от час в кабинета на ръководителя на Народното събрание. От стаята излязоха Бойко Борисов, номинираната за министър председател с първия мандат Мария Габриел, Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов, Атанас Атанасов, Владислав Панев, номинираният за министър председател с втория мандат и съпредседател на парламентарната група на " Продължаваме промяната - Демократична България " Никой Денков.

След диалозите никой от изброените не разяснява тематиката и резултатите от срещата. Минути след нея водачите бяха видяни да си тръгнат.

Контекстът на извършените диалози е, че в понеделник (22 май) Мария Габриел би трябвало, най-малко съгласно досегашните поръчки, да върне на президента Румен Радев изпълнен мандат с предложение за конструкция и състав на Министерски съвет, който да бъде гласуван в Народното събрание. Актуалните позиции на партиите са, че единствено Движение за права и свободи и " ИТН " ще поддържат кабинет " Габриел ", което не е задоволително за избирането на държавно управление.

 Христо Иванов пред Христо Иванов пред " Дневник ": Трябва ни държавно управление на конституционната промяна

" Продължаваме промяната - Демократична България " гледа към втория мандат, като в изявление за " Дневник " Христо Иванов разгласи, че " държавно управление би трябвало да има и да бъде на конституционната промяна ". Малко след публикуването на изявлението водачът на ГЕРБ Бойко Борисов припозна концепцията на Иванов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР