Лидери на ЕС, политици, неправителствени организации и младежи ще се

...
Лидери на ЕС, политици, неправителствени организации и младежи ще се
Коментари Харесай

Илхан Кючюк с любезна покана за второто издание на форума EU MEETS THE BALKANS

Лидери на Европейски Съюз, политици, неправителствени организации и младежи ще се съберат в София за второто издание на форума " EU MEETS THE BALKANS ". Форумът ще се организира на на 16 май в София Тех Парк.

Събитието се провежда с поддръжката на Европейския демократичен конгрес, партия АЛДЕ и Атлантическия клуб в България.

 

По този повод  евродепутатът и президент на АЛДЕ Илхан Кючюк направи следното послание:

 

Скъпи другари,

Имам удоволствието да Ви поканя на второто издание на форума " EU MEETS THE BALKANS " на 16 май в София Тех Парк. Събитието се провежда с поддръжката на Европейския демократичен конгрес, партия АЛДЕ и Атлантическия клуб в България.

За втора поредна година форумът ще събере водачи на Европейски Съюз, политици, неправителствени организации и младежи, с цел да обсъдим районното съдействие и интеграцията на Балканите в Европейски Съюз.

 

Утвърдил се като един от най-авторитетните конгреси по тематиката за разширението на Европейски Съюз, " EU MEETS THE BALKANS " е фактор за съдействието сред високопоставени лица, дипломати и заинтригувани страни на интернационално равнище.

 

И тази година форумът ще сложи на дневен ред тематиката за разширението на Европейски Съюз и интеграцията на Балканите, подтиквана от войната на Русия в Украйна.

За повече информация за събитието и регистрация за присъединяване, посетете уеб страницата на форума: https://www.eumeetsthebalkans.bg/


Заповядайте!

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР