Лидери на британски партии участваха в предизборен дебат, излъчван по

...
Лидери на британски партии участваха в предизборен дебат, излъчван по
Коментари Харесай

Джонсън и Фараж бяха представени от ледени скулптури на дебат за климата

Лидери на английски партии участваха в избирателен спор, предаван по английската телевизия Ченъл фор, отдаден на климатичните промени и потребността от незабавни дейности в тази тенденция, съобщи Франс прес.

В дебатите се включиха водачите на Лейбъристката партия, на Шотландската партия за самостоятелност, на Либералните демократи, на Зелените и на уелската партия Плайд Камри.

Лидерът на новата Партия на Брекзит Найджъл Фараж отхвърли присъединяване, тъй като считал, че дебатът нямало да бъде справедлив и обективен. Не взе участие и водачът на консерваторите, министър председателят Борис Джонсън.

Двамата отсъстващи водачи бяха сменени в студиото от ледени статуи, които носеха логото на съответните им партии и които малко по-малко се топяха, с цел да илюстрират световното стопляне.

Консервативната партия обаче незабавно се оплака в медийния регулатор поради това отношение. В писмо, адресирано до регулатора, се споделя, че министърът на околната среда Майкъл Гоув е бил препоръчан от партията да взе участие в дебата и да съставлява позицията на торите, само че му е било отказано.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР