Лидерът във временното класиране при пилотите във Формула 1 -

...
Лидерът във временното класиране при пилотите във Формула 1 -
Коментари Харесай

Верстапен със сурово наказание след сблъсъка с Хамилтън

Лидерът във краткотрайното класиране при водачите във Формула 1 - Макс Верстапен ( " Ред Бул " ) получи сурово наказване след конфликта със своя преследвач в подреждането Люис Хамилтън ( " Мерцедес " ) по време на Гран при на Италия.

Нидерландецът беше посочен като индивида, който " в по-голяма степен " е бил отговорен за случая. За това той ще започва на Гран при на Русия (26 септември) с 3 места по-назад от позицията си след квалификациите.

Снимка: Reuters

В 26-ата обиколка Хамилтън поведе, изпреварвайки Верстапен при излизането от бокса. Болидите им обаче се удариха и двамата не съумяха да продължат. Според стюардите водачът на " Ред Бул " е работил нападателно, а това е повода за контакта сред двете мощни машини.

Снимка: Reuters

Хамилтън и Верстапен водят яростна борба за първото място в класирането при водачите от началото на сезона. След 14 старта нидерландецът има 226,5 точки, а противникът му, който е 7-кратен първенец във Формула 1 - 221,5.

След като двамата любимци се отстраниха с злополуката, успеха в Гран при на Италия на именитата писта " Монца " отиде при Даниел Рикиардо от " Макларън ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР