Лидерът в света на батерийните технологии- китайският гигант CATL, представи

...
Лидерът в света на батерийните технологии- китайският гигант CATL, представи
Коментари Харесай

TENER: Система за съхранение на енергия от CATL без деградация

Лидерът в света на батерийните технологии- китайският колос CATL, показа първата система за предпазване на сила, която дава обещание нулева деградация на клетките си през първите пет години употреба.

От CATL разясняват, че TENER е първото по рода си в света готово за всеобщо произвеждане решение за предпазване на сила, и че то е в положение да форсира широкомащабно внедряване на нови технологии за предпазване на сила, както и висококачествено развиване на бранша.

" Докато предотвратяването на деградацията на потенциала през първите пет години на приложимост е забележителен прогрес в увеличението на живота на батериите, нулевата деградация на мощността е значимо и за електроцентралите за предпазване на сила, които имат за цел да отговорят на условията на новите електроенергийни системи ", споделят от CATL.

" TENER реализира впечатляващ потенциал от 6.25 MWh в резервоар TEU, което съставлява 30% нарастване на енергийната компактност на единица повърхност и 20% понижение на общия отпечатък на станцията. По този метод се покачва енергийната компактност и успеваемост посредством новаторски дизайн в лимитирано пространство ", допълват от китайския колос.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР