Лидерът в производството и търговията с продукти с повишена степен

...
Лидерът в производството и търговията с продукти с повишена степен
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги доставя 100% зелена енергия на Мауер Локинг Системс


Лидерът в производството и търговията с артикули с нараснала степен на сигурност Мауер Локинг Системс се причисли към фирмите, закупуващи напълно сила, създадена от възобновими източници. Албена Лазарова, Регионален търговски шеф в ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги връчи специфичното уверение за доставка на 100% зелена сила на Жулияна Бенчева, управител Доставки и Елена Попова, финансов контролер в Мауер Локинг Системс.

 

От 2016 година Мауер Локинг Системс е част от най-голямата група и световен водач в региона нa решенията за заключване на порти – Асса Аблой Груп. „ Устойчивостта е значим детайл в нововъведенията, снабдяването, производството и приложението на продуктите и решенията на цялата група Асса Аблой. Един от целите за реализиране на резистентност е точно потреблението на възобновима сила. Като част от интернационалната верига, в Мауер Локинг Системс следваме целеустремено използването на политиката за стабилно развиване. Щастливи сме, че в лицето на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги открихме благонадежден сътрудник в доставката на 100 % зелена сила “, показа госпожа Бенчева.

 

През последните няколко месеца ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги отбелязва възходящ интерес от страна на фирмите на българския пазар към потреблението на сила, създадена напълно от възобновими източници. Само от началото на 2018 година енергийният търговец е изготвил 15 удостоверения за доставяне със зелена сила, за които са зачислени десетки хиляди гаранции за генезис, издавани от Агенцията за стабилно енергийно развиване.

 

*публикация

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР