Лидерът в подреждането на Висшата лига Ливърпул стигна до труден

...
Лидерът в подреждането на Висшата лига Ливърпул стигна до труден
Коментари Харесай

Късен гол донесе ценни три точки на Ливърпул при визитата на Нотингам, Тотнъм обърна Кристъл Палас

Лидерът в подреждането на Висшата лига Ливърпул стигна до сложен триумф с минималното 1:0 при визитата си на Нотингам Форест в мач от 27-ия кръг на британското състезание.

На " Сити Граунд " и двата тима имаха своите шансове да си тръгнат с трите точки, само че в края насладата беше за момчетата на Юрген Клоп, а огромният воин за " мърсисайдци " се споделяше Дарвин Нунес.

Уругвайският нападател излезе на сцената надълбоко в добавеното време на срещата, когато в 99-ата минута се възползва от центриране на Алексис Макалистър и с глава осъществя победния гол за своя отбор, носейки му четвърти следващ триумф в шампионата.

По този метод Ливърпул към този момент има в актива си 63 точки и още веднъж е с четири задатък пред втория Манчестър Сити, който в утрешния ден се изправя против градския противник Манчестър Юнайтед.

В същото време Нотингам Форест заема 17-ата позиция с 24 пункта, на четири над рисковата зона и 18-ия Лутън, който обаче е с цели два дуела по-малко.



Междувременно в различен мач от кръга Тотнъм победи с 3:1 вкъщи състава на Кристъл Палас.

След нулево първо полувреме в Северен Лондон Еберичи Езе даде задатък на " орлите " малко преди да изтече първият час игра на " Тотнъм Хотспър Стейдиъм ".

Отговорът на " шпорите " пристигна в границите на единствено 11 минути сред 77-ата и 88-ата, когато Тимо Вернер, Кристиан Ромери и Хьон-Мин Сон означиха трите гола, които донесоха цялостния поврат за момчетата на Анге Постекоглу.

С триумфа Тотнъм събра 50 точки и остава на 5-ото място в подреждането, до момента в който Кристъл Палас е на 14-ата позиция с 28 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР