Лидерът в аржентинската Суперлига Расинг и шампионът Бока Хуниорс изиграха

...
Лидерът в аржентинската Суперлига Расинг и шампионът Бока Хуниорс изиграха
Коментари Харесай

Спектакъл пред 50 000 в Аржентина между лидера и шампиона

Лидерът в аржентинската Суперлига Расинг и първенецът Бока Хуниорс изиграха доста трагичен дуел от 8-ия кръг на шампионата. Пред над 50 000 почитатели на стадион " Хуан Доминго Перон " двата отбора си разделиха по едно полувреме, като най-после срещата приключи 2:2. Домакините могат да съжаляват, че пропуснаха неповторим късмет да пернат в класирането, откакто пропиляха два гола преднина. Ветеранът Лисандро Лопес даде удобен задатък на Расинг с попадения в 7-ата и 66-ата минути. Бившият нападател на Лион има към този момент шест попадения, като е водач при стрелците в компанията на Джильоти от Индепендиенте.
El resumen con las jugadas destacadas de Racing 2-2 Boca. Imágenes de @argsaf pic.twitter.com/in8lO4ewUv
— Boca Jrs. Oficial (@BocaJrsOficial) October 8, 2018

Момчетата на Гийермо Скелото обаче демонстрираха темперамент, като стигнаха до точката с късни попадения на Абила (82) и Вила (87), а сред двете попадения Сарачо беше изпъден и остави Академията с човек по-малко.

От щаба на " генуезците " имаха искания към рефера, че първото попадение на Расинг е от засада, а в края на първата част не била наказана дузпа против Павон. Точката обаче може да се окаже доста скъпа за първенците на Аржентина през последните два сезона, които при проваляне щяха да изостанат на девет точки от Расинг.
¡El festejo de Seba Villa luego del empate en Avellaneda! pic.twitter.com/5cWbJtGVB1
— Boca Jrs. Oficial (@BocaJrsOficial) October 8, 2018
Сега водачът има актив от 20 точки, до момента в който Карлос Тевес и компания са с 14 точки. Именно някогашният състезател на Коринтианс, Уест Хам, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Ювентус, както и Фернандо Гаго, който сбърка за втория гол, разочароват със слабата си форма в последно време.

КЛАСИРАНЕ
ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА БОКА ХУНИОРС
ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА РАСИНГ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР