Лидерът на Воля Веселин Марешки ще се кандидатира за кмет

...
Лидерът на Воля Веселин Марешки ще се кандидатира за кмет
Коментари Харесай

Марешки ще се кандидатира за кмет на София

Лидерът на " Воля " Веселин Марешки ще се кандидатира за кмет на София.

" Моите качества са ясни. Аз мисля, че мога да бъда опция на всеки управленец на несъмнено равнище ", разяснява той в четвъртък пред БНР.

" България върви с изоставащи темпове по отношение на развиването на света и трябват много по-активни ограничения, с които да догоним развиването и да го надраснем. И за България, и за София това е едно и също. Става запушване и тогава тръгваме да се чудим по какъв начин да го решим. Трябва да имаш визия за напред, с цел да направиш так, че казусът да не идва, тъй като ти си го решил авансово ", сподели Марешки, който е от Варна, където преди години също беше кандидат-кмет.

Със София го свързва това, че от две години е депутат със своя група в Народното събрание и откри своя бензиностнация в столицата, която също като аптеките му носи неговото име.

" В София ме припознават доста добре около бензиностанцията, ще създадем акция да ме припознават ", сподели Марешки пред бТВ в отговор на въпрос дали го припознават жителите на града откакто е привързан повече с Варна.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР