Лидерът на „Воля“ Веселин Марешки се срещна с майките на

...
Лидерът на „Воля“ Веселин Марешки се срещна с майките на
Коментари Харесай

Веселин Марешки: С парите за крилото на един самолет може да бъде решен проблемът на децата с увреждания

Лидерът на „ Воля “ Веселин Марешки се срещна с майките на деца с увреждания, които стачкуват пред Народното събрание. Според неговите планове са нужни към 110 милиона лв., с цел да бъде организиран въпросът на родителите на деца с увреждания.

,,Около 110 милиона трябват, с цел да бъде решен казусът на родителите на деца с увреждания и аз си дадох сметка, че изясняват ни непрекъснато, че нямаме проблем с бюджета, че можем да изхарчим милиарди за самолети, а в действителност единствено с крилото на единия аероплан, който няма да лети, може да бъде решен казусът на тези хора'', уточни Марешки.

Народният представител съобщи още, че застава зад техните претенции и ги посъветва да се обединят с други уязвими групи, с цел да съумеят в начинанието си, осведоми БНР.

,,Сами за себе си, те може да се преборят за отчасти решение на своя проблем, само че няма да се оправи страната. Тоест те би трябвало да потърсят симпатизанти, другари и съидейници измежду другите онеправдани, най-много пенсионерите, учителите, служителите на реда, лекарите и военнослужещите, младежите. Иначе ще настане една дребна борба, в която ще им хвърлят няколко милиона, ще им затворят очите и нищо няма да се промени в тяхното ежедневиe'', изясни той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР