Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки обяви двата основни приоритета на

...
Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки обяви двата основни приоритета на
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Няма да отстъпя от две неща – безплатни лекарства и достъпни горива

Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки разгласи двата съществени целта на партията, както и на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ, от които той няма да отстъпи през идващия мандат. Това са безвъзмездни медикаменти за възпитаници до 18г. и пенсионери над 65г., както и осъществяване на плана за държавна верига бензиностанции, с цел да може всеки българин да има достъп до обективни цени на горивата.
„ Цените на горивата не въздействат на джоба на индивида единствено, когато отиде да зарежда. Те въздействат и на фризьора, и на учителката, и на служителя на реда, на всеки. Преодоляването на този проблем ще реши доста други в страната и ще даде подтик на стопанската система. Защото на нас ни би трябвало не догонващ, а изпреварващ напредък, с цел да сме на равнището на останалите страни в Европейски Съюз. Един от методите е точно с цените на горивата. Второто са безплатните медикаменти. В доста страни в Европа тази политика от дълго време съществува. Ние изоставаме. Рано или късно ще стане и в България. Ако ВОЛЯ е в ръководството, ще се случи в къси периоди ”, съобщи Веселин Марешки.
 Веселин Марешки: Внесъл съм в страната 2 милиарда лв. Веселин Марешки: Внесъл съм в страната 2 милиарда лв.
Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки е първият и към този момент единствен политик, който при започване на предизборната акция регистрира пред обществот...
Той разгласи, че няма да взе участие в никакво държавно управление, в случай че не получи поддръжка за тези две политики.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР