Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки и водач на листата на

...
Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки и водач на листата на
Коментари Харесай

Марешки: Всеки може да прави шоу, но не всеки може да управлява почтено с грижа за вас*

Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки и лидер на листата на партията във Варна разигра автентично сатирично шоу с присъединяване на аватари на настоящи политици. В спонтанното студио на диванчето пред него седнаха „ Кирчо, Мая, Дончева и Слави ”. В скеча те употребяват грозни обидни реплики, които всички са употребявали едни против други в последните два Народното събрание и през медиите. Така да вземем за пример Дончева дефинира Слави като „ душевен и физически неустойчив ”, упреква го, че Има Такъв Народ са виновни за неуспеха на последните две национални събрания, той пък й отвръща, че лъже и я назовава „ жълт вестник ”, Тошко Йорданов дефинира Мая Манолова като „ изплискан политически леген, орешарка, подкрепена от Движение за права и свободи ”.

„ Шоуто на Марешки ” се разигра пред цялостна зала с последователи на водача на ВОЛЯ, който е лидер на листата на партията в морската столица. 

„ Уважаеми българи, това беше скеч и не беше скеч. Това е голата истина. Всички реплики на тези политически карикатури и родоостъпници, са извадени от действителността от стенограмите на Народното събрание и от медиите. Те в действителност мислят по този начин един за различен. Те в действителност вършат това, което тук си признаха. След като те се самоопределят по този начин, за какво вие би трябвало да ги почитате и избирате? За да трансфорат България в бунището на Европа? Някои от тях ви назовават дебили, само че аз не мисля по този начин. Вярвам, че българският народ е народ е самоуверен, обективен, горделив, умен, свободен. Всички ние не сме като тях. Защо обаче позволяваме да ни ръководят такива като тях. Показах ви, че всеки може да прави шоу – и в малкия екран, и в политиката, и в персоналния живот, само че ръководството на страната не е шоу. Не всеки може да ръководи честно и да работи с професионализъм и с грижа за всички българи. Аз постоянно ще бъда на ваша страна ”, закри шоуто Веселин Марешки като прикани за разсъдък и отговорност на изборите на 14 ноември.

„ Шоуто на Марешки ” можете да видите.

*Публикацията е според контракт за осведомително обслужване за парламентарни избори 2021 година

*Купуването и продаването на гласове е престъпление
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР