Лидерът на Воля благодари на всички, които го подкрепиха и

...
Лидерът на Воля благодари на всички, които го подкрепиха и
Коментари Харесай

Марешки: В политиката не е дошло времето за професионализма, почтеността и прагматичността

Лидерът на " Воля " благодари на всички, които го поддържаха и акцентира, че очевидно още не е пристигнало времето за професионализма, честността и прагматичността в политиката. Той е безапелационен, че остава анти-системен политик.

" Благодаря на всички членове и симпатизанти на " Воля ", както и на съдружните ни сътрудници, на всички българи, които ни поддържаха на вчерашните избори! Знам, че работихте безрезервно за идеята в България хората да живеят по-богато и по-щастливо, да не бъдат повече ограбвани и лъгани.

Резултатът обаче демонстрира, че тези, които желаят това да се случи, към момента са малко. Явно ще би трябвало да минат още години, с цел да паднат още политически маски и да пристигна времето на прагматичните родолюбци.

Направихме положителна и отличаваща се акция. Няма българин, до който да не доближиха нашите съществени ограничения в програмата. Очевидно, претекстът за гласоподаване на хората е бил различен - не повишението на стандарта на живот в страната, не прекъсването на грабежите, а желанието да санкционират някого. Хората гласоподаваха " против ", а не " за ". Но алтернативата я няма в новоизбрания парламент. Затова започваме борбата изначало. Всички определени, по един или различен метод, намерено или подмолно, са обслужвали статуквото и системата. Това е волята на народа. Каквото си е избрал, това ще бъде. Ние ще продължим да отстояваме нашата идея, тъй като сме уверени, че сме прави и че носим различен жанр в политиката, който е доста по-добър за българите и страната”, сподели водачът на ВОЛЯ.

В партията ще създадат нужния разбор на резултатите и ще решат по какъв начин да продължат напред ", написа водачът на " Воля ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР