Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски категорично отрече някога да е

...
Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски категорично отрече някога да е
Коментари Харесай

Мицкоски с амнезия: Да кажат кога съм подкрепял включването на българите в Конституцията?

Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски изрично отхвърли в миналото да е казвал, че поддържа включването на българите в Конституцията на районен съд Македония, съобщи БГНЕС.

" Да кажат по кое време съм загатнал сходно нещо. Ние казвахме, че имаме подготвеност да дадем поддръжка при избрани гаранции, само че сходни гаранции няма в последното предложение. Да не приказват врели-некипели, да кажат обществено дали съм твърдял сходно нещо ", сподели Мицкоски по време на снощния митинг в Скопие против френското предложение за започване на договаряния за участие в Европейски Съюз на РСМ.

Преди три дни пред сръбска телевизия водачът на ВМРО-ДПМНЕ сподели, че " има искане за вкарване в Конституцията на 750 фамилии, които приказват български ".

Според него френското предложение, което на следващия ден ще бъде вкарано за разискване в пленарна зала на македонския парламент " няма никаква правна стойност ". Преди началото на дебатите ще има послание от страна на ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР